Content marketing: construieste un brand de succes prin continut de calitate

crap content marketing

Am citit recent o prezentare excelenta despre cat de important devine sa creezi content de calitate, care sa sustina cresterea naturala a brandului tau. Este o predictie realista pentru content marketing, pe care o sustinem si pe care o impartasim cu voi: http://www.slideshare.net/dougkessler/crap-the-content-marketing-deluge.

Auzim de cativa ani incoace "content is king/ continutul este rege" si doar acest lucru ar trebui sa ne constientizeze asupra faptului ca piata de content marketing se afla in plina expansiune.

Parcurand etapele unui ciclului de viata obisnuit, regele va incepe sa aiba probleme de popularitate si va trebui sa isi reconsidere pozitia.
Riscurile asociate vor incepe sa apara in curand, daca nu cumva au cam aparut deja. Canalele de comunicare vor deveni suprasaturate de continut de toate tipurile, inclusiv dintre cele indoielnice sau redundante. 

Tot mai multi isi cultiva un blog, cei mai multi au o camera video cu care isi pot produce propriul continut video pe care sa il lanseze apoi pe Youtube.
Dar cat % din produsele rezultate, pe laga un rol de divertisment, au si un rol informativ sau educativ? Cat din informatia transmisa este ultila cuiva si cat tine de atingerea unui target de volum? Asta fara sa aducem in discutie originalitatea!

Continutul prin care te promovezi te defineste. Va urma o perioada in care modul prin care reusesti sa te diferentiezi de concurenta si sa respecti promisiunea brandului va fi atuul tau.

Este cazul sa te intrebi inca de acum: oare construiesc un brand prin continutul excelent pe care il generez sau construiesc doar o masinarie eficienta de livrat continut? 

 

You have no rights to post comments

You are here: Home Blog Content marketing: construieste un brand de succes prin continut de calitate