CONCEPT

Foloseste promovarea video!
Are un impact urias asupra strategiei tale de marketing!

- Vrei sa iti cresti traficul ? Continutul video apare la cautare de 50 de ori mai usor decat cel de tip text. Cu siguranta vei fi gasit!

- Vrei sa ai toata atentia publicului? Sansa ta de a-l face sa priveasca in continuare clipul dureaza statistic 10 secunde.  Daca le folosesti eficient, mesajul tau va ajunge unde la destinatIe.

Unul dintre cele mai puternice instrumente actuale de marketing viral sunt filmuletele in care povestea este redata prin ilustratii grafice schitate manual. La nivel global, le intalnim sub denumirile: video scribe, doodle video, whiteboard animation, video sketch etc.

 

Cum functioneaza?

 Studii neurostiintifice au aratat ca atunci cand urmaresti un desen capatatand forma sub ochii tai, in creier ti se activeaza aceeasi emotie ca atunci cand tu insuti ai fi desenatorul. Astfel, iti doresti sa privesti pana la capat procesul, pentru a descoperi rezultatul.

copil desenand

 In plus, tuturor ne plac desenele, nu-i asa? Ne amintesc de copilarie :)

 Nu mai este o noutate faptul ca suntem bombardati de o serie de informatii, care trebuie filtrate si sintetizate, inainte de luarea unei decizii. 

Simplifica procesul acesta pentru clientii tai! 

Explica-le cum pot produsele si serviciile tale sa vina in ajutorul lor, pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta.

Este cel mai amuzant si captivant mod prin care clientul tau intelege imediat mesajul, ramanand in final si cu zambetul pe buze.

Tehnica a fost folosita inclusiv in campania electorala Mitt Romney vs. Barack Obama!

You are here: Home Concept