BeeWorks Promotion - Atelier de idei cu suflet - doodle video

Suntem mandri sa va prezentam primul nostru proiect in colaborare cu Business Upgrade.  Este vorba despre un doodle video cu elemente de grafica si foto, creat pentru BeeWorks Promotion, un furnizor de promotionale cu totul speciale. 

header site bee 

Scenariul apartine Roxanei Ilie, de la Business Upgrade, iar noi am realizat ilustratiile, grafica si productia audio-video.


"Te-ai saturat sa oferi partenerilor sau sa primesti zeci de agende si carnetele banale? 

Clientul iti zambeste politicos cand ii intinzi eternul si nefascinantul promotional, gandindu-se ingrijorat unde il mai poate indesa in dulapul ticsit cu alte cincizeci la fel?

Se apropie sarbatorile de Paste sau de Craciun si inca nu ai gasit ideea aceea WOW, care sa te fixeze in mintea clientilor sau partenerilor tai?

Colegele si-ar dori un cadou de 8 martie mai chic, delicat, personalizat si chiar nu ai idee ce ar putea fi?

Si daca ar gasi altcineva ideea pentru tine? Un atelier de idei care sa readuca bucuria primirii unui obiect creat si daruit cu suflet. 

Intr-un desert de idei creative, iata solutia pentru a crea o punte adevarata intre cel care ofera si cel care primeste. Pana la urma asta doreai, nu? Sa daruiesti un obiect care sa fie iesit din tipare, sa starneasca un zambet, o descretire a fruntii, un sentiment real de simpatie.
Albinuta de la BeeWorks Promotion a strans in stupul ei multe idei si cadouri care indulcesc privirea si zambetul celor care le primesc. 
Decoratiuni si produse atipice de sezon (vara, iarna, sarbatori). 
Caiete de desen holografice si jocuri istete pentru copii. 
Sau obiectul care ramane amintirea perfecta de la evenimentul tau, corporate sau privat. 
Carnetele chic, seturi de agende, jurnale si rollere delicate, cu stil si lipsite de snobism. 

Daca te-ai saturat de "cosurile cu bunatati" facute si livrate pe banda rulanta de sarbatori si vrei un cosulet cu suflet si gust adevarat, buzz-uieste acum albinuta, sa-l creeze special pentru tine. Si pentru partenerii tai. 

BeeWorks Promotion - Atelier de idei cu suflet!"

 

You are here: Home Proiecte BeeWorks Promotion - Atelier de idei cu suflet - doodle video